מתכונים


לבשל בפויקה בבית

בסיר הפויקה ניתן להשתמש גם בבית. ישנם סירים עם בסיס שטוח (פויקה 2 + 3) שגם מיועדים לשימוש בתנור או על כיריים. הנוסחה הכללית היא כזו: מתחילים בטיגון על הכיריים לסגירת המרכיבים ורתיחה (20-45 דקות) ומעבירים לאפייה בתנור על חום של 150-170 מעלות במשך כשעה.

לנוחיות מספר קישורים ומתכונים להורדה:

לחם פרא בסיר מברזל יציקה >>

פויקה אוסובוקו טלה בבירה.docx

פויקה צלי סינטה ביין.docx

פויקה שפונדרה ברוטב הדרים.docx

פויקה עוף ופרגיות.docx

פויקה דג עם פילה לוקוס.docx

קדירת צוואר בקר בפויקה.docx

פויקה בנוסח דרם אפריקה.docx

מתכון לעוף בשקדים ואגוזים.docx

מתכון לעוף בשקדים ואגוזים.docx

אושפלו לפויקה.docx

מתכון לחריימה בפויקה.docx

תבשיל עוף בפוייקה.docx

מתכון צימחוני.docx

לחם אפוי בפויקה.docx

לחם בסיר פויקה - צביקה.docx


טבלת המרה תכולות פויקה.docx